192 Radio player
192 Radio player

NIEUWS

Deel 5 van het programma: het Tunes Project – 18 oktober 20-22 u op 192 Radio

Waar ken ik dat toch van?  Ik heb het vroeger vaak gehoord, maar hoe heet het eigenlijk, en door wie wordt het gespeeld?

Dat gaat er vaak door je heen als je oude tunes hoort die op diverse radiostations zijn gebruikt. In het jaren 60 Tunes Project gaan Frank van Heerde en Kees Brinkerink de diepte in en halen heel veel tunes boven water.

Water, want het gaat in veel gevallen over de zeezenders uit de jaren 60, aangevuld met andere popprogramma’s van o.a. Radio Luxembourg, de Hilversumse zenders en Radio Noordzee vanaf het REM eiland. Ontdek alles over die oude, vaak overbekende tunes, die je nu in hun geheel kunt horen, terwijl je vroeger vaak maar een gedeelte hoorde. Dat geldt helemaal voor de vele jingles die van bestaande nummers getrokken zijn, want die doen ook mee. En daar heeft onze Ad Bouman destijds ook driftig aan meegedaan!

 Deel 5 wordt uitgezonden op vrijdag 18 oktober a.s. van 20:00 tot 22:00 en dat gaat over Radio London in 1965 en 1966, met zo’n beetje alle tunes die dat station in die periode gebruikte. Geniet van bekende tunes en ontdek leuke die je nog niet kende!

Aan de volgende aflevering van 2 uur wordt al hard gewerkt, dus houd de site en 192radio goed in de gaten!

Samenstelling en presentatie: Frank van Heerde
Productie: Frank van Heerde en Kees Brinkerink
Techniek: Rob Schel

Eerdere nieuwsberichten: