192 Radio player
192 Radio player

NIEUWS

De stembus voor de Online Radio Awards is gesloten!

De stembus voor de Online Radio Awards is sinds vannacht (16 september) 0:00 uur gesloten. Donderdag om 8:45 uur worden bij Jeroen van Inkel (NPO Radio 5) de nominaties bekendgemaakt.

Schrijf je nu alvast in voor het event op onlineradioawards.nl  #onlineradioday #onlineradioawards”

Eerder bericht:

Op de website van Online Radio Awards vind je meer informatie. De tekst hieronder is van bovengenoemde website afkomstig.

Online Radio Awards 2019
Het radiolandschap is volop in beweging! Zo is het online radio luisteren sterk in populariteit gestegen, komen er steeds meer ‘internet only’ stations en groeit het aantal podcastluisteraars dagelijks. Na de succesvolle eerste editie pakt de organisatie van de Online Radio Awards uit met een dagprogramma Online Radio Day op 9 oktober 2019 in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. De Online Radio Awards worden jaarlijks in samenwerking met en tijdens  de Dutch Media Week uitgereikt aan de meest opvallende online radio makers.

De stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) en mediaplatform Spreekbuis.nl zijn gestart met deze editie, waarbij prijzen uitgereikt voor ‘internet only’ radiomakers en podcasters.

Er worden Online Radio Awards uitgereikt in de categorieën:

  • Beste online radiostation
  •  Beste podcast
  •  Beste online presentator/presentatrice
  •  Beste online radio ambassadeur

Het publiek kan vanaf 1 augustus op deze website zelf stemmen op zijn of haar favoriete online radiostation, podcast en presentator. De jury kiest uit de short list met de meeste stemmen de winnaars. De shortlist bestaat per categorie uit 5 nominaties, maar dit jaar voegt de jury daar een wildcard-nominatie aan toe. Hiermee maken online stations en podcasts gericht op een niche onderwerp of doelgroep ook kans. De vakprijs voor ‘beste online radio ambassadeur’ wordt geheel door de jury bepaald.

Breng hier je stem uit: website Online Radio Awards

Eerdere nieuwsberichten: